Vores brands

 

 

 

 

 

 

 

Sjovt og vandbesparende vandlegetøj samt aktivitetsmåtter og stimulerende legetøj til de mindste. Svensk trælegetøj og børneværelsesmøbler i et legende og trendy design. Søde og bløde bamser, spiledåser, nusseklude og mange andre skønne krammedyr fra svenske Teddykompaniet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Søde sovedyr med flotte lys og betryggende melodier hjælper børn til god og tryg søvn Farverige og stimulerende produkter til de mindste. Alt fra legemåtter og bideringe til stabeltårne og sansebolde. Reer er specialister indenfor børnesikkerhed.
Gør hverdagen sikker og komfortabel med Reer.

 

 

 

 

 

 

 

Solbriller med fleksibelt stel og splintsikkert glas, der beskytter mod UVA- og UVB-stråler. Nûby er et de hurtigst voksende babybrands i verden med praktiske, funktionelle og smarte babyprodukter. Søde lysende dyr i blødt silikone hjælper de små med at sove trygt. Fås også med bluetooth højtaler.

 

 

 

 

 

 

 

Olala Boutique fremstiller søde natlamper med smart, trådløs opladning samt flotte stjernehimle på børneværelset. Little Big Friends er søde dyr, der findes i mange varianter fra rangler og spilledåser, til trækdyr og bolde. Praktiske produkter gør det let at tage hjemmelavet babymad med på farten og sikrer en sund kost til dit barn

 

 

 

 

 

 

Badeblomster giver mulighed for at bade børn i håndvasken eller i børnebadekar.