NITELITE

NITELITE – Gør sengetid lys og rar

 

NITELITE er et nordisk brand, der tilbyder lækre natlamper i en perlerække af nuttede og sjove figurer som kanin, enhjørning, astronaut, ufo, elefant, pingvin, ugle, bjørn og ræv.
NITELITE natlamperne er rare at have ved sengetid, ved puslebordet eller andre steder, hvor man gerne vil skabe en rar og behagelig stemning. Den mælkehvide overflade er med til at give det bløde lys, som er så karakteristisk og så vigtigt for barnet, der skal finde ind i søvnen.
Det er let at gribe om natlamperne, de er bløde og giver let efter på grund af det bløde materiale. Trods lyset bliver de ikke varme. De kan derfor let flyttes af både børn og voksne og kan placeres lige der, hvor barnet måtte ønske det.
Ønsker man en fjernbetjening skal man vælge modellerne Standard eller Bluetooth. Her kan man vælge mellem 9 forskellige farver. Fjernbetjeningen er let overskuelig og passer fint ned i en barnehånd. Lysstyrken kan skrues op og ned, og timeren kan sættes til 15,30 eller 60 minutter.
En ekstra feature er, at man også kan skifte farve ved at klappe let på natlampen. På den måde man den voksne lægge fjernbetjeningen til side, hvis de ønsker det.
NITELITE fås i tre varianter, hvor NITELITE Bluetooth er den udvidede udgave. Her gives mulighed for at vælge musik via mobiltelefonen.
Bemærk også den stilrene emballage med åbnet front, der giver kunden mulighed for at mærke på produktets lækre overflade, forestille sig det bløde lys og få lyst til at glæde et barn med en NITELITE natlampe.
Let overgangen fra dagens lys til mørkets drømmeland med NITELITE!

 

Forhandles i Danmark, Norge, Sverige og Finland.


{{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}}

{{text.FAX}}: {{product.Colli}}